Home » Business Coaching

Business Coaching, investeer in jou en jouw bedrijf!

Het kan eenzaam zijn aan de top. De druk is groot en er wordt verwacht dat je altijd scherp staat. Bij iemand terechtkunnen die zonder belang of oordeel luistert, kan dan ongelofelijk goed doen. Iemand die buiten de organisatie staat en die met een frisse kijk een ander perspectief biedt.

 

Onze ervaren coaches ondersteunen bijvoorbeeld bij het uittekenen en uitvoeren van de bedrijfsvisie en -strategie, het houden of terugkrijgen van focus, het nemen van moeilijke beslissingen, verandermanagement, persoonlijk leiderschap, motivatieproblematiek en team-interacties. 

 

Na een persoonlijke intake en het maken van een maatwerkvoorstel werken wij intensief, praktisch en concreet samen aan jouw ontwikkelingsvraag. De antwoorden hierop vinden we gezamenlijk met behulp van krachtige methoden en technieken waaronder NLP en Straight Line Coaching. Hiervan is de impact groot en het rendement hoog. Vervolgens zetten we nieuwe visies, inzichten en gedrag om in concrete doelstellingen en duidelijke opdrachten. 

 

Naast de persoonlijke coaching voor jezelf als ondernemer of manager, kunnen we ook aan de slag met jouw (management)team, hun samenwerking, de motivatie en interactie. Dit kan individueel of in groepsverband.  

 

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw bedrijf, in jouw persoonlijke ontwikkeling en daarmee in jouw bedrijfsresultaten? Klik hier