Home » Kennismaken

Als je loslaat heb je twee handen vrij ... 

Mirjam, geboren in 1972 in Den Haag heeft na de Hogere Hotelschool diverse commerciële functies bekleed tot zij ruim 15 jaar geleden zelfstandig ondernemer werd. In eerste instantie heeft haar bedrijf zich vooral gericht op training geven en opleiden, het overdragen van kennis en vaardigheden. Tot zij zelf "mocht" ervaren wat het is om een burn-out te krijgen. Achteraf gezien beschrijft ze dit als een cadeau, maar toen ze er midden in zat niet hoor! Het heeft haar op een andere manier leren kijken naar de dingen die ze deed, het werk wat ze had en vooral de krampachtigheid waarmee ze functioneerde. Loslaten werd haar grootste les. 

 

Toen Mirjam eenmaal weer aan het werk was, wist ze ook wat ze wilde doen; mensen coachen en begeleiden zodat ook zij in hun eigen kracht kunnen functioneren. Ze volgde in 2011 haar Masteropleiding NLP, Timeline therapy en Hypnotherapy om hiermee de juiste bagage te hebben om haar werk uit te breiden. 

 

Inmiddels heeft Mirjam al een aantal jaren een mooie combinatie gevonden in vooral coachen, change management en trainen en nu wil ze graag met haar warme en actieve energie met jou aan de slag! 

  

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven