Home » Personal Coaching

Personal Coaching, Haal het beste uit jezelf!

Leef je op dit moment het leven zoals jij zou willen? Of dat nóg niet? 

  • Welke keuzes maak je?
  • Welke richting wil je op?
  • Wat wil je bereiken in vijf jaar?
  • Hoe succesvol wil je zijn?
  • Hoe voel je je? 

 

Het zijn allemaal vragen die vaak gesteld worden en waar vanuit gegaan wordt dat jij er direct een antwoord op hebt. En het liefst ook nog eens een heel positief en energiek antwoord ... Hoe herkenbaar is het wanneer je dat niet hebt?!

 

In onze Personal Coaching gaan wij op een vertrouwelijke en veilige manier aan de slag met jouw gevoel, jouw gedrag en wat je daarmee bereikt. We werken met jouw persoonlijke drijfveren, dat wat jou energie geeft en we kijken naar de balans tussen energie krijgen en kwijtraken. We zorgen voor blijvende gedragsverandering door gebruik te maken van NLP, Hypnotherapie en Time Line therapie. 

 

Bij persoonlijke coaching kan je denken aan life coaching, stress/burnout coaching (of juist het voorkomen van deze symptomen), breakthrough coaching en performance coaching. Mooie termen maar het gaat vooral om jou en jouw persoonlijke vraag.

 

Na het persoonlijke intakegesprek geven wij aan wat wij voor jou kunnen betekenen, op welke manier wij je hulpvraag aanpakken, met als doel je hulpvraag samen op te lossen. 

 

Wil je nu een afspraak maken om te horen hoe wij jou kunnen helpen? Klik Hier